Thursday, April 9, 2009

Uitmõte

Kõik need kes otsivad sümboleid ja märke on narrid, sest sümbolid pole muud kui peeglid, selle peeglid kes neid otsib. Lemil oli sarnane tähelepanek Solarises: Me ei lähe otsima mingit suurt Kontakti ega Tundmatut Võõrast vaid pelgalt omaenda peegelpilti. Märgiline tegelikkus on siis nagu kuulus stseen Bruce Lee filmist kus peategelane on sattunud võitlema peegellabürinti. teine võimalus on kujutada ette peegelklaasprillidega meest pargis. kõik - lehed, oksad, rohi, taevas, päike peegeldavad tema prille. Et siis filosoof pargis või midagi. Hhehh! narkissoslik õudus kus kaob nii maailm kui see kes vaatab. Lõputu reflektiivne implosioon.

1 comment:

  1. väga huvitav, kirjutan just teisikutest ja hakkasin otsima magnetic bandi lugu "meie teisikud" ja siis sattusin siia, pean vist teie lahkel loal tsiteerima nii uitmõtet kui buda munki (see on tõeliselt hea lugu, aga headus seisneb sümbolväärtuses ja järelikult see on siis minu peegel vms?!"

    btw metskannikesed on pirate bays saadaval, see tuli mul 15 (!) minutiga kohale. ja millalgi loodan sinu 2 cd-d ka tagasi anda

    ReplyDelete