Tuesday, February 10, 2009

enoriga vesteldes tekkis selline mõte

kui mees on veel noor ja kogenematu, siis meenutab ta türa. samamoodi ühekülgne, kannatamatu, enesekeskselt võimukas. tema puhkemine nii vaimsetes kui maistes asjades on kiire, ägedaloomuline, järsk ja üürike. Ta on loomuomaselt ja nutmapanevalt autarkne, narkissoslik.

kui mees aga liigub maailmas ringi, nuusutab seda ja teist, õpib tundma maailma, uurib elu tolle mitmekesisuses, elab läbi valu ja kannatusi samuti kui sõnulseletamatuid naudinguid - siis tekib mehele midagi, mis teeb temast terviku, midagi mida võiks tinglikult kutsuda vaimseks vagiinaks.

see tähendab võimet näha asjade olemust laiemalt, aduda nähtuste põhjuste taga allhoovusi, kaasa tunda inimhingedele nende sisemises põlemises. Ennekõike tähendab see aga võimet vaimseks orgasmiks, rõõmuks pelgalt kõige elava olemasolust, sooviks sünnitada läbi valude valgust tähtede alla...

Mehe areng seisnebki vist selles, et ta õpib maldama, olema leebe ja kannatlik, võimutsemise asemel valdama maailma selle mitmekesisuses. tema puhkemine on aeglane, sügav, kauakestev, kõikehõlmav, sujuv, läbistavalt vibreeriv ja lainetav. Autarksus asendub sünergiaga, narkissoslikkus empaatilisusega.

kas see võib avalduda ka seksuaalses sfääris? kas ka mehe kõhus lendavad kord liblikad? ja mida tähendab sellisel juhul seksuaalneuroos? Kas mehel saavad olla päevad? viimane küsimus on lihtne - muidugi on ja iga loomisega tegelev inimene teab seda. hm, ja kes kurat kepib seda vaimset vittu?

1 comment:

  1. Huvitav!
    Eriti huvitav on see, et just mehed sellise lahanduseni jõudsid! Veel huvitavam oleks kuulata meeste reaktsiooni, kui sellise mõttekäigu kannaks neile ette naine.
    Ja mul oleks ka paar küsimust! Kui naine on veel noor ja kogenematu, siis mida ta meenutab? Kas mees, kes on küll kogenud aga ei viici maailmas ringi käia ja asju nuusutada jne kas siis on ta perseauk? Või miski muu? Mismoodi on võimalik, et teie kaks ei jõudnud seda teemat arendades oma lemmik teemani?

    ReplyDelete